Anständigt liv

Det står ofta en ung kille utanför fönstret och dunkar en fotboll mot husväggen. Ser honom ofta när jag går i hallen för att hämta post eller dra till tvättstugan. Det verkar som att hans pappa bor här som student. Eftersom vi alla är studenter är det få av oss som har barn. Och i den åldern, 11-12 år, är han nog rätt så unik. Därför har stackaren inga andra ungar att leka med och verkligen ingenting att göra förutom att ensam leka med en boll. För det finns ju inte ens något centrum (eller ens mataffär) här de närmaste 2 km.

Han måste verkligen avsky det här stället. Jag gör det och ändå är jag alldeles för upptagen för att behöva tänka på vem jag ska leka med under dagen.

Nåja, han får väl gå in och titta på TV. Då kan han se företrädare för den ”västerländska civilisationen” och hur de vill förbättra hans liv genom att rycka av slöjan på hans morsa, tvinga farsan ut på att skriva ett prov som bekräftar att han är en duktig neger som förstår sig på Tobias Billströms idéer om ”svenska värderingar”, och sist men inte minst –  rädda familjen från Islam.

När föräldrarna väl har förnedrats till avgrunden känns det nog rätt så bra för pojken ändå. Då är han integrerad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

~ av hossein på 2009/06/28.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: