Detta är en blogg

Jag raderade just det första kommentarsinlägget sen flytten till WordPress, som inte redan raderats ut av spamfiltret, kort efter att jag godkänt den för publicering.

Än så länge har jag inte bestämt mig för någon särskild princip för godkännande av kommentarer. Åsikter som inte delas av mig är i regel välkomna, men jag avvaktar med att kalla BSR för en ”öppen kanal” för vilka yttranden som helst. För jag kan inte garantera att jag kommer att kunna acceptera alla sorters vidrigheter som fegisar bara vågar utföra på internet.

Men än så länge har jag inte stött på någon sådan principutmanare. Jag raderade det gällande inlägget – som bara innehöll en länk – eftersom jag bedömde det som ”manuellt spam”. Att skriva inlägg genom att söka på särskilda sökord som passar ens propaganda och sen trycka in en länk för propagandan och samtidigt göra reklam för sin egen rasistiska och hatiska sajt är något som man får syssla med annorstädes. Det kan inte ses som annat än just spam. Den som tror att min blogg är ett webbhotell för hets mot folkgrupp får tänka om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

~ av hossein på 2009/07/01.

8 svar to “Detta är en blogg”

 1. vad står BSR för, eller alltså, varför heter bloggen just black sheets records? kanske jag som är trög men har faktiskt funderat på det lite grann..

 2. Jag har faktiskt tänkt skriva ett inlägg om varför bloggen heter som den gör, eftersom vissa kanske tycker att titeln är grammatiskt fel. Kommer göra det de närmaste dagarna, men inte precis just nu.

 3. Det är alltså en kommentar skriven av mig som åsyftas i det här inlägget. Jag har svårt att se hur länken jag postade skulle kunna klassas som spam. Det ursprungliga inlägget behandlade trots allt de bakomliggande orsakerna till 9.11-attackerna och länken jag postade behandlade också just detta ämne. Hur kan det då vara spam? Här är länken igen för den som är intresserad:
  [Länk borttagen av admin.]

  Sedan skulle jag gärna vilja veta vad på min blogg som utgör ett brott mot lagen om hets mot folkgrupp? Senast jag kollade var det inte olagligt att ogilla massinvandring och islamism. Men om du är av en annan uppfattning är du givetvis välkommen att lämna in en polisanmälan.

 4. Jag vet inte vad spamfiltret har för kriterier men liknande ”kommentarer” har tidigare tagits bort av det automatiska spamfiltret. Och ser jag en kommentar där man bara ser en länk till en usel propagandavideo, då kan jag inte se det som annat än spam. Som ett sätt att sprida (des)information snarare än att vilja kommentera ett inlägg.

  Inte heller nu kommer jag låta länken stå kvar i min blogg. Den som är intresserad av dålig propaganda får gå in på din blogg istället. Som jag redan har förklarat är inte detta en öppen kanal som tillåter att bloggen smutsas ner av sådan dynga.

  Och till slut, vem fan har sagt något om LAGEN om hets mot folkgrupp? Du hetsar mot folkgrupper som du klassar som icke-svenska på din ruttna blogg. Det är allt som menades. Om det är lagligt eller inte skiter jag i. Att få en kommentar på min blogg publicerad är ingen demokratisk rättighet. Det är det som är väsentligt. Sen får du vara hur fri du vill med dina åsikter på din blogg och andra ställen som prioriterar det fria ordet. Jag prioriterar mina läsare. De ska inte behöva utstå skit av den sorten.

 5. ”Jag prioriterar mina läsare.De ska inte behöva utstå skit av den sorten.”

  Jo, eller hur. Tror du inte att dina läsare själva klarar av att ta in intryck och bilda sig uppfattningar? Dom behöver inte någon som talar om för dem vad de får och inte får titta på. Vad det här handlar om är väl snarare vänsterns sedvanliga rädsla för motargument. Det är inte ovanligt att jag får kommentarer raderade på olika bloggare uteslutande pga att bloggägaren inte gillar innehållet. Är det borgerliga bloggare? Nej, allt som oftast kan dom placeras på politikens vänstra planhalva. Samma sak är det ute på gator och torg. Vilka är det som med våld, blockeringar och oljud gör allt vad dom kan för att hindra meningsmotståndare från att sprida sitt budskap? Just det: Vänstern.
  Det kan inte vara kul att vara socialist. Tänk att ha så dålig tilltro till sina argument att man känner sig tvungen att försöka stoppa folk från att säga emot. Kan inte kännas lätt.

  [raderat stycke. fattar du illa? jag har upprepat att jag INTE kommer att tillåta att du gör reklam för rasism på min blogg]

 6. Ditt problem är att du är alldeles för ointelligent för att kunna skilja på begreppen. Därför kan du tydligen inte fatta att det inte har något med ”argument” att göra. Om jag var intresserad av att slakta dina försök till argument så hade jag gjort det för längesen. Jag har inget intresse av att diskutera politik med rasister.

  Din videoklipp raderas inte ut för att den är ”farlig” utan för att den är osmaklig, dum, ful, vidrig… Precis allting som jag inte vill ha med att göra. Det här är en privat blogg och inte nån debattsida som ska göra dig nöjd, fattar du det? Jag behöver inte skydda mina läsare från dina ”argument”, jag utgår bara från att de flesta av dem är långt ifrån att dela din vidriga världsbild och vill helst inte befatta sig med den överhuvudtaget. Det inkluderar mig själv. Punkt.

  Din videoklipp är inte tankeprovokativ på något sätt. Den säger inte mer än att den avslöjar hur dum du är. Att du och folk som tänker som dig vill plocka ut händelser från helt olika sammanhang och koppla ihop dem för att få fram en sanning som ingen ska ha sett tidigare. Vad några wahabbister eller dylikt ska ha gjort på 1700-talet har inte mer med dagens situation där att göra än vad NATO:s agernanden under kalla kriget har med ”kristna vita svenskar” att göra eller vad gemene kristne i Sverige eller Europa har med Livets ord att göra. Skillnaden är mellan den som är verkligen nyfiken på historia och den som från början har en agenda som bara kan passa en bortskämd liten unge, och sen utan skapliga verktyg försöker leta efter händelser i historien som kan backa upp han eller hennes egoistiska och påhittade världsbild.

  Så tro inte att du är nån rebell. Snarare kanske gör jag dig en tjänst, även om det inte är intentionen.

 7. I första stycket skriver du att du inte tänker debattera med mig, men delar av tredje stycket ser helt klart ut som debatterande från din sida. Hur ska du ha det?

 8. Det du hänvisar till är ett FYI-klargörande. En förklaring till varför videon är så osmaklig att den sållas bort under kategorin osmakligheter-som-inte-har-någon-plats-i-den-här-bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: