Oberoende främlingsfientlig

Att Hanne Kjöller är impopulär på grund av brist på balans, förståelse, medmänsklighet och andra egenskaper som man hittar hos vettiga människor, det visste jag.

Nu har hon grävt ner sig ytterligare en nivå.

Exakt vad försöker hon säga med sin senaste krönika?

Att konceptet Clash of Civilizations har nått Sverige och hon har bestämt sig för att ansluta till de nya brunskjortorna?

En man av iransk härkomst har i 22 år stängt in sin familj. Hanne Kjöller har koncentrerat sig på det allra mest relevanta; hur hans ekonomi har gått ihop, och har kommit fram till att mannen troligen fick ersättning från Försäkringskassan. Av det sluter hon sig till tesen att staten finansierar privat terror. Ska det föreställa ironi? Jag vet inte.

Det jag vet är att kontentan av hennes inlägg är att ”muslijmerna” tillåts komma in i Sverige, undgår en ordentlig racial profiling (vad annars försöker hon antyda att Försäkringskassan ska jobba på?) och kan därmed fortsätta med sina brutala våldsbrott medan vi hederliga svenskar får finansiera deras vistelse i landet med skattepengar.

Pia Kjaersgaard hade inte kunnat säga det bättre själv.

För övrigt undrar man varför i dessa dagar när Försäkringskassan ständigt rapporteras att ha nonchalerat sina kunder, ska de spendera tiden med att föra förvirrade telefonsamtal med Hanne Kjöller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

~ av hossein på 2009/07/15.

2 svar to “Oberoende främlingsfientlig”

  1. Du tar priset som dagens största idiot, o du lär få det årets alla dagar. Varför ska personer som denne få PUT?

  2. För att du är en hjärndöd rasist som inte fattar att Försäkringskassan inte på förhand kan anta att en människa är en brottsling. Han har begått ett brott och ska nu ställas inför rätta. Försäkringskassan har absolut ingenting med saken att göra. Får du ihop 1+1? Nej, trodde inte det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: