Läser Iran DN?

DN skriver om innovativa sätt för en nation att sabotera en annans verksamhet. Möjligen skulle Israel kunna inrikta sig på att attackera Irans kärnanläggningar på digitalt vis. Genom att hacka sig in i olika datorsystem. DN:s tillfrågade expert tror dock inte att det kan göras utan andra hjälpmedel. Som att använda Irans leverantörfirmor som trojanska hästar.

Allt detta är säkert mycket intressant för folk som har vapen – och förstörelseföremål som en hobby.

Själv tycker jag det är lite konstigt att sådana otroligt hemliga planer diskuteras öppet på en av landets största morgontidingar, och att vi därefter kan vänta oss att det inte påverkar något. Att det är konstigt innebär inte att det inte kan hända, men jag undrar ändå… Hur stor risk talar vi om när informationen är så utspridd att den kan läsas av tusentals människor i ett vanligt mellanmjölksland som Sverige? Vid det laget borde väl den hemliga planen redan ha varit avslöjad för flera år sen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

~ av hossein på 2009/08/02.

4 svar to “Läser Iran DN?”

  1. Du behöver inte oroa dig att Israel skulle utföra en behövlig attack mot Irans kärnvapenambitioner genom råd från DN’s expertpanel.

    Hälsn.

  2. Det jag menar md inlägget är att om det nu pågår hemliga planer på att digitalt infiltrera Irans kärnanläggningar, så är frågan hur hemligt det är när planen diskuteras öppet i en morgontidning.

  3. Har du hört talas om propaganda krig`?? deta är ett sådant. de bevisar hur ignoranta massmedier är och hur dom styr av den israeliska lobbyn i europa och usa.hade isreal verkligen haft en sådan möjlighet hade dom gjort de för länge länge länge sen =) men isreal har lagt nu nästan all sina kort dom har ett sista kort vinn eller försvinn.och de sista kortet är en massiv flyggattack som är näst till omöjligt pågrund av irans hemliga och nedgrävda bunkrar i dom höga bergsområden=) så vi kan inte förvänta oss en iransk atom bomb i dom kommande åren som kommer stabilisera mellanöstern då båda isreal och iran vet konsekvenser av användadet av ett sådant vapen iasran kanske behöver 300 atombomber för slå ut iran från kartan men iran behöver kanske 2-5 st gemfört me de geogografiska och de demografiska strategin

    • Stabilisering är alltid bra om det inte sker på bekostnad av något väldigt illa, vilket det i ett sånt fall inte skulle bli… Även om jag principiellt är emot kärnvapen, oavsett vilken stat som äger såna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: