Vad hände med den här tjejen?

Är det inte fascinerande hur vissa människor lyckas upphöra att existera som offentliga personer?

Någon som minns den här bruden?

Jag tror det var våren 2002 eller 2003 som hon blev väldigt het med sin ”California Dreaming”-rip-off som hette något om någon Candystore. Gift eller ihop med Åhlund den äldre från Teddybears STHLM. Blev känd. OK, ingen förväntade sig att hon skulle vara ett namn för decenniet senare. Det var inget sensationellt med henne. Hon vara bara lagom cool och hade ett par hits.

Men nu så… Jag har inte hört någon nämna hennes namn sen den tiden. Hennes platta finns inte i någon katalog. Man får inte mycket om man googlar henne.

Grävde hon ner sig i ett hål efter den våren? Det är ju inte som att hon var någon Vanilla Ice. Det var inte särskilt tidstypiskt. Det var inte galet uppmärksammat. Det var ingen överexponering. Det var inte särskilt pinsamt. Jag kan inte se någon förklaring till att hon bara inte finns längre. Hon fanns i ett halvår. Det är allt.

Kanske bråkade hon med Åhlund. Den svenska offentlighetens värld är väldigt liten. Kanske är det då också lätt att bli bannlyst. Jag vet inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

~ av hossein på 2009/09/23.

2 svar to “Vad hände med den här tjejen?”

  1. minns och minns. vad finns det att minnas? min kusin hade träffat henne och fått hennes autograf så nån gång satt vi och spelade hennes låt, den som går ”above the candy store, i’ll be there for sure…”, på repeat. annars syntes hon väl inte mer än i nått program på typ ztv eller nått? och jo, nån annan gång var hon med i elle för att hon hade färgglada gummistövlar. men det kanske är så att hon valt att inte synas så mycket? kanske vill hon inte bli igenkänd som ”hon som va gift/ihop med han från teddybears”?

    fast jag vet inte. tyckte ändå aldrig att hon var särskilt intressant varken som artist eller person.

  2. Så, nu fick jag dit den där jävla YT-inbäddningen som tydligen föll bort.

    Hon var inte så intressant, nej. Men det är svårt att komma på liknande artister som helt försvinner sådär. Det är en sak att folk slutar prata om dem, men att de är som helt anonyma personer när man i efterhand försöker få tag på dem, det är ovanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: