Orädd och självständig

Folkpartisten Mathias Sundin skriver om Reepalu och anledningar till ökad antisemitism i Malmö och andra samhällen.

Resonemanget är inte helt logisk i sin desperation, men det som är riktigt illa är att han kritiserar Reepalu för dennes hänvisning till hur Israel har mördat barn i Gaza, men poängen att det kan ju inte heta mörda eftersom det inte var avsiktligt.

Som vanligt går inte sund människoförståelse ihop med folkpartister nuförtiden. Deras föredetta partiledare jobbar visserligen för Röda korset, men han är ju sen från en annan era.

Mathias Sundin kanske fick för sig att Israels attacker på palestinier inte hade som mål att förgöra dem. Det var stora lådor med goda muffins som droppade över Gaza. Barnen åt av muffinsen men fick i sig vit fosfor på ett olyckligt sätt. De dödades oavsiktligt och den som likt Reepalu påstår annat är minsann ansvarig för ökad antisemitism i samhället.

Nej, det räcker med sarkasmen. Bara att det stör mig extra mycket när en snubbe från Norrköping nonchalerar palestiniers plåga, under parollen But it’s alright, if it’s all Arab.

Hej lilla Marjam, det var synd att du fick se dina släktingar brinna ihjäl förra året, men du förstår att de goda israelerna menade inget illa. De var ute efter Hamas, som råkar vara araber och då är det svårt att urskilja dem från din mormor. Livet blir inte alltid som man vill!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Annonser

~ av hossein på 2010/02/25.

2 svar to “Orädd och självständig”

  1. Bra skrivet! De azurbruna liberalfascisterna slutar aldrig att förvåna en med deras så grymt ogenomtänkta argumentation. När den snubblar på sin egen ärm, som i Sundins fall, så kommer det fram hur fallfärdigt hela sk*tpartiet och dess anhängare är. Detta säger dock inget om hur många de ändå lär locka, speciellt nuförtiden när de är alliansens inbakade SD-substitut.

  2. Vi får se hur det blir. Känns ju lite som att de har spelat ut det kortet och att de blivit förutsägbara i det. Det är inte som i början av milenniet. Nyd och SD-folk kan i år lika gärna rösta på SD. The real thang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: