Diskret?

Råkade i den stora bloggosfären köras fram till en blogg som tillhör en centerpartist. Det är nåt luddigt utlägg om kristna och muslimer som ”hämmar utvecklingen” (det är utveckling som driver människor och inte tvärtom, fast i dagsläget har ingen kunnat hitta essensen av denna vidunderliga varelse), och efter ett råd om att hålla sig borta från Imamer och deras lögner (okej, jag kunde inte hålla mig), kommer utan förklaring en You Tube-video med en arabisk diskussion, översatt av det ännu mer ”luddiga” MEMRI.

Jag fastnade mest för hur störtskön den fyrkantige mannen är i sitt sätt att tala och så vidare, men den mest relevanta frågan är ju egentligen vad fan den här Dayana Jadarian egentligen vill säga med den videon. Att ”de tar över”?

Ständigt dessa muslimer och deras kontroverser…

Annonser

~ av hossein på 2010/03/18.

2 svar to “Diskret?”

  1. Jag har skrivit ett par inlägg om Jadarian och dessvärre framstår hon alltmer som Centeristernas islamofobiske kort. Det är mycket insinuationer, mycket anklagelser och väldigt lite respekt och mänskliga rättigheter som hon har tillövers för muslimer.

  2. OK. Låter som ännu en av de där som ”säger sanningen” och som i övrigt använder stora och onyanserade utsagor om kulturella fenomen som inte kan backas upp med kunskap eller förståelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: