Mysrassen

Den här killen heter Daniel Bergqvist och bor i Gävle, och går där på Polhemsskolan.

Han är medlem i Facebookgruppen ”alla vi som är blattar ingen svene får inte va me i den”. Man antar att det är nån halvrolig och osmaklig plojgrej, men när man väl kollar upp det visar det sig vara en grupp av korkade rasister som förmodligen tycker att man inte får kalla dem för rasister eftersom de inte är med i ett nazistparti. Jag misstänker dock att många medlemmar har gått på det halvnya facebooktricket att totalt ändra namn och syfte på en grupp och därmed lura tusentals människor att stå för till exempel rasism.

Daniel Bergqvist tycker i alla fall att den här videon är jätterolig och länkar den på gruppens sida. Det är en jättekul hemmagjord låt som handlar om att hur korkade ”turkar” är och hur många personer de våldtar, hur hetsiga de är och hur många de är allmänt, vad det nu ska betyda.

Möjligen kommer den här Daniel Bergqvist en dag att dö i en naturkatastrof i Thailand på sin semester, och då är det meningen att jag ska tycka att det är jättesynd. Trots att han och hans gelikar har sett till att systematiskt trakassera 10% av det här landets befolkning och fortsätter att göra det än idag.

Annonser

~ av hossein på 2010/04/15.

Ett svar to “Mysrassen”

  1. Bra skrivet. Kort och koncist och med oväntad, halsbrytande slutkläm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: