”Jag har en sån där Windows Media Player”

Det kan inte vara sant?

Verkar vara det. Det är pinsamt, skrattretande, oerhört sorgligt i ett större perspektiv. Den svenska fotbollens myndigheter har svårigheter att behandla ett ärende från snart två veckor sedan, där en spelare i Syrianska ska granskas av disciplinnämnden för något han gjort i matchen mot Hammarby utan att domaren har sett det.

Men nu får beslutet skjutas upp. Inte för några byråkratiska formaliteter, men för att snubben på disciplinnämnden inte kan titta på situationen, vars inspelning har skickats till honom på datorn. Filen har ”fel format” och istället för att skaffa ett program som klarar av den vill den ansvarige – Göran Nilsson – ha filen på en CD-skiva så att han kan titta på den (inte för att jag spontant ser det som avgörande att den finns på skiva eller som länk…).

Här är hans klockrena uttalande:

Jag har en sån där Windows Media Player men den ville inte öppna någon av länkarna.

Men snälla, människa! Fråga kollegan, praktikanten, någons barn, städerskan på kontoret… Någon som kan hjälpa dig att ladda ner VLC eller något. På den här nivån är det ju helt otroligt. ”En sån där Windows Media Player”?!

Man kan för övrigt konstatera att det är tur att han inte heter Ali eller Nimco i förnamn. Då hade vi nu pratat om hur det är väntat att han är arbetslös, eftersom han eller hon ju har sååå många kompetenser att hämta in för att vara en fullgod yrkesperson i Sverige.

Annonser

~ av hossein på 2010/10/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: