Det roligaste

Det roligaste med Wikileaks är att det betraktas som läckage. Lite som när bilderna på Abu Ghraib ”läckte”. Alla visste redan att liknande saker händer. Det kanske inte gick att lista ut uppfinningsrikedomen på förhand… Varför de angloamerikanska trupperna ville posera med arabiska penisar och så vidare… Men att det pågick tortyr visste alla. Även de som låtsades om att inte veta det.

Det roligaste med uppgiften om att USA inte ser på Sverige som en alliansfri nation är att uppgifter ”läcker” år 2010 när Fredirk Rienfeldt är Sveriges statsminister och att hans socialdemokratiske föregångare för fyra år sen var Göran Persson. Och att Sverige gick med i EU för 15 år sen. Old news.

Det roligaste med bilder på W. och Reina sittandes i ett rum är bilder på W. och Reina sittandes i ett och samma rum. Dubbelgyckel.

Det roligaste med ett samhälle som anser sig vara frihetens väktare är att man i detta samhälle riskerar att åka i fängelse om man låter information från den offentliga sektorn nås till allmänheten.

Det roligaste med krig är att man får döda människor utan att det räknas.

Annonser

~ av hossein på 2010/12/02.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: